Wat is een PubQuiz?


  • Je speelt met een team van maximaal 4 personen verschillende rubrieken.
  • De rubrieken gaan over allerlei onderdelen. Je vult je antwoorden per team in op een antwoordformulier. De jury kijkt de antwoorden na.
  • We proberen een zo breed mogelijke kennis aan te boren. Bovendien proberen we dit te combineren met vooral "leuke" onderdelen. We laten je niet een hele rubriek sommetjes oplossen bijvoorbeeld. Het is kijken, luisteren en doen op meerdere manieren. Terwijl je de Quiz speelt kun je prima een drankje drinken of een hapje nemen. Het moet vooral leuk zijn, waarbij het competitie-element vanzelf wel komt. Tussendoor houden we vaak een korte pauze.

Is Pepe's PubQuiz anders dan andere Quizzen?


  • We onderscheiden ons door heel veel met beeld en geluid te doen. Elke vraag komt bijvoorbeeld op het scherm. Bij elk "denkmoment" is er een ondersteunend muziekje, dat de sfeer verhoogd. En we onderscheiden ons door snelheid en originaliteit. De gemiddelde Quiz die je via Internet bestelt, lijkt in de verste verte niet op Pepe's PubQuiz.
  • Bovendien ziet het er anders uit op locatie. We brengen geluid en licht mee. En twee presentatoren begeleiden de Quiz.
Hier zijn wat foto's te bekijken van eerdere edities:Organisatie Pepe's PubQuiz: